Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ajankohtaista

8 5.2015

Ruusukorttelissa ja Wilhelmiinassa 8.5.2015 <3

Mikä ihana päivä….!!!

Teimme ensimmäistä kertaa “Hyvä kiertämään”- tempauksen ja kaikki meni niiiiiiiiin hyvin!!! 🙂

Aamulla pakkasimme kynsilakkoja, viiloja, desinfiointiaineet, tarvikkeet ja kaikkea mahdollista tarpeellista, mukaan lukien oma hyvä mieli! Helsingissä vielä noudimme mukaan ihanat juustokakut, jotka Mailis Penttilä leipoi Wilhelmiinan asukkaille. Kaikkia meitä jännitti, tuleekohan kukaan, halutaankohan meidän lakkauksia tai mikä meitä odottaakaan…!!! Ja voi, meitä odotti niin ihana joukko äitejä ja tyttäriä, kauniita iäkkäitä ihmisiä, useita paljon rakkautta antaneita käsiä.

Turussa meistä oli tehty ilmoitus (!!! rakas anoppinihan se..) ja paikallinen Turun Sanomat lehti kiinnostui – hekin kun ovat hyvällä asialla ja julkaisevat artikkelia 110 Hyvää Tekoa. Meille itselle jäi sellainen mielikuva, että olimme tervetulleita sekä palvelutalojen, että tietysti asiakkaiden puolesta. Mutta mikä osoittautui parhaimmaksi ja ihanimmaksi asiaksi…..?

Se tunne, kun…

…hellästi hierot iäkkään rouvan käsiä. Suu ei enää sano mitään, mutta silmät hymyilevat kiitollisena

…asiakkaan kasvoille laskeutuu rentoutunut ilme ja silmät sulkeutuvat, kuin lapsella – uni vie kesken käsien hieronnan

…kynsilakan valinta on päivän kohokohta <3

…kuulemme kertomuksen lapsenlapsista ja lapsista, tarinan takana niin monia tunteita – elämää, kaipuuta, ylpeyttä ja rakkautta

…yllättyneet ilmeet kun kerroimme palvelun olevan maksutonta

…onni ja kiitollisuus hymyssä

Ja ennen kaikkea – oma, itse itselle aiheutettu hyvä mieli! Motiivejamme kummasteltiin muutamaankin kertaan, ja vastasinkin kaikille: “Tulimme TÄYSIN itsekkäistä syistä – koska saamme tästä itse itsellemme niiiiiin hyvän mielen!”. Samalla me myös itse opimme. Mikäli saamme elää pitkän elämän, mikä tietenkin on toivottavaa 🙂 – meistäkin tulee joku päivä vanhoja. Mekin kuljemme joskus rollaattorin varassa. Mekin asumme joskus palvelutalossa. Nuo tämän päiväiset asiakkaamme olivat itseasiassa ME ITSE tulevaisuudessa. Joten, jospa pitäisi elää tätä päivää joka päivä, eikä aina odottaa huomista? Ja olihan ihanaa kohdata ihmisiä siten kun itse toivoisi iäkkäänä kohtaavan. Ja näin nuorempanakin. Maailma on ihan hieno paikka jos siitä vain tekee sellaisen.

Niin – ja postasin tämän päivän ajatuksiani someen ja mitä tapahtuikaan!?!?! Kollegani Hollannista oli aivan innoissaan päivästämme ja todennäköisesti ainakin yrittää toteuttaa saman siellä! Joten, Hyvä Kiertoon…! Jeeeee!!!! Olemme onnistuneet täydellisesti!!! Hyvä me! Olen ylpeä koko For You:n henkilökunnasta… WhatsUp keskustelumme piippaa puhelimessani koko ajan – kuinka kivaa oli ja mitä tehdään ensi kerralla! Jatkoa tulossa siis ja mikäli sinulla, rakas lukija, olisi idea For You:n attackille Turussa tai Helsingissä, niin otathan yhteyttä meihin!!!

Tästä linkistä näet Turun For You:n henkilökunnan täydessä touhussa ja ihanasti “yllättäen haastatellun” Idan!  http://tstv.fi/video/7985#main

Kiitos Turku, eli Johanna, Heli, Piia ja Ida! <3

Kiitos Helsinki ja ihana Jenni! <3

Kiitos Mailis! <3 Olen varma, että Tv:stäkin tunnetut kakkusi menivät kuin kuumille kiville!!!

Kiitos Ruusukorttelin ja Wilhelmiinan henkilökunnalle! Tiedämme oikein hyvin kuinka kiireisiä olette perjantaiaamuisin, silti hymyillen autoitte luoksemme juuri niitä rouvia, jotka itse eivät pääse kulkemaan. Kiitos ja anteeksi kun sekoitimme tempauksellamme päiväänne! Kiitos, kiitos, kiitos!

Kiitos TS:lle artikkelista! Toivotaan, että ihana päivämme motivoi muitakin tekemään jotain yhtä kivaa!

Ja kiitos kaikille, joiden kädet ja kynnet saimme kaunistaa!!! <3

-Hanna-

29 3.2015

Hyvä Kiertämään tempaus Äitienpäivän alla!

Nainen on aina nainen! Oli ikä sitten mikä tahansa, kauniit kädet ja kynnet ilahduttavat ja saavat mielen iloiseksi ja keveäksi.

Ja onko maailmassa mitään niin kaunista kuin iäkkään naisen kädet? Niissä näkyvät aika, rakkaus, ja kaikki rakkaudella tedyt teot. Ravitseva ruoka, puhtaat, silitetyt vaatteet, hellä syli, haavojen hoito ja rakkaan pään silitys.

Kaikille kynsisalonkiin tuleminen ei kuitenkaan ole mahdollista tai helppoa, ja siksipä olemmekin päättäneet tehdä Hyvä Kiertämään tempauksen Turussa ja Helsingissä. Turussa paikaksi on varmistunut Ruusukortteli ja Helsingissä neuvottelemme Wilhelmiinaan pääsystä. Odotamme äitienpäivää edeltävää perjantaita 8.5. kuin kuuta nousevaa! 🙂

Olemme haastaneet Odyssey Nail Systemsin kautta kynsisalonkeja lähtemään mukaan tempaukseemme ja pari paikkaa onkin innostunut jo tästä! Toivotamme myös asiakkaita tervetulleeksi mukaan jos aikaa ja intoa joillain olisi. Ihana Mailis Helsingissä pyysi saada tulla mukaan leipomisen merkeissä! Kynsien lakkaus ei ole kovin vaikeaa, ja käsien hierontaa voi tehdä kuka vain! Pelkkä läsnäolo ja jutteleminenkin voi olla päivän hyvä teko!

Ota yhteyttä mikäli haluaisit olla mukana menossa kanssamme!

Joulun alla toteutamme tämän vielä uudelleen!

-Hanna-

27 3.2015

Jutta ja Huikeat Häädieetit

Kesällä 2014 saimme aivan uskomattoman mukavan projektin työn alle. Jutta ja Huikeat Häädieetit-ohjelman morsiamet saivat meiltä kynnet juhlaansa, ja olipa siinä sitten jokunen sulhanenkin manikyyrissä! Nämä ohjelmaan valitut morsiamet olivat aivan uskomattomia persoonia ja saimmekin toteuttaa vähän erilaisempia kynsiä kuin häihin yleensä..!!!

Tsekkaa Jutta ja Huikeat Hääädieetit ensimmäisen jakson Anun ja Sampan visiitti For You Helsingissä tästä linkistä!

http://www.livtv.fi/ohjelmat/jutta-ja-huikeat-haadieetit/2198-haaparilla-tasa-arvoiset-kuntoonlaitot—yhdessa-manikyyriin

Jutta ja Huikeat Häädieetit muut morsiamet huikeine tuloksineen, upeissa puvuissaan ja tietysti kynsiensä kera näet osoitteesta:

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/jutta-ja-huikeat-haadieetit

Yhteistyössä:

Odyssey Nail Systems Finland ja Maker Academy

Kiitos!!!!!!!

 

 

19 12.2014

Ihanaa Joulua!

Joulun Aikaa – siinä on Taikaa!

Joulun alusaika on kaikilla huiman kiireinen. On lahjaostokset, on ruokien miettiminen, ystävien ja sukulaisten muistaminen – ja siinä kiireessä tulisi vielä ehtiä kurkkaamaan peiliin hiusten, kynsien ja oman valokuviin ikuistettavan kuvan vuoksi. Eihän kukaan halua muistaa kuvista, että tuona Jouluna en ehtinyt kynsihuoltoon.. Tai että kampaajallakin olisi pitänyt käydä… Toivottavasti nämä “köykäisiltä” kuulostavat kauneusjutut ovat kaikilla teillä kunnossa! Sillä köykäisyydestään huolimatta ne ovat hyvälle mielelle tärkeitä!

No mutta, kaiken kiireen keskellä kannattaa varmastikin muistaa ajatella mieluummin, että “lasi on puoliksi täynnä” pikemmin kuin “puoliksi tyhjä”. Ollaan kiitollisia pitkästä lahjojen saajien listasta, sukulaisista, läheisistä, ystävistä ja rakkaista, joita kaikkia ehkä emme edes ehdi muistamaan! Mitä pidempi lista on – sen onnellisempia meidän tulisi olla! Ollaan onnellisia kinkun kiloista ja ruokapöytään istuvien määrästä.

Turusta 24.12.2014 alkaa Joulurauha. Hymyillään silloin kaikelle, mitä meillä on. Huomataan ympärillämme oleva onni ja laitetaan se talteen. Muistetaan hymyllä myös niitä rakkaita, joita meillä ei tässä enää ole. Onni on tämä hetki, mikäli vain niin haluamme!

For Youn henkilökunta toivottaa kaikille

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

T. Hanna, Ida, Jenni ja Rosa-Maria

Joulu Aaton Aattona 23.12.2014 kierrätämme hyvää osallistumalla Turussa Logomossa Joulujuhlan järjestämiseen!

2 11.2014

Avoinna, vaan ei aivan vielä valmista!

Helsinki on saatu työskentelykuntoon…!!! Niin, lattiat on suoristettu, kaappia hankittu, verhoja, naulakkoa jne jne. On todella haastavaa sisustaa pientä, ikivanhassa talossa olevaa huonetta, jossa kulkee putkia ja pattereita ja katto ei ole tasainen mistään kohtaa.. Mutta niin hauskaa ja kiehtovaa jotenkin. Kaikkea pitää miettiä kaksi kertaa, sillä uuden ja vanhan harmoniaan saattaminen ei ole helppoa..! Saamme kaiken hyvinkin pian valmiiksi! Toivotamme sinut kuitenkin jo nyt tervetulleeksi – sillä töiden tekeminen luonnistuu mainiosti!!!

Hanna ja Jenni

22 9.2014

For You,

For You on tässä. Ei valmis missään nimessä – mutta se on tässä. Yliopistonkatu 13. Kaksi viikkoa ja ovet avataan. Muutama pikku asia, kuten pöydät ja tuolit vielä puuttuvat…!  🙂 Mutta, kunhan saadaan salonki auki – teille rakkaat asiakkaat! 1.10. taiteilemme kynsiä, vaikka sen pitäisi tapahtua päällä seisten! Suonette siis anteeksi viimeistelemättömän ympäristön… Ehkä Jouluksi päästään valmiseen salonkiin..!

Yksi ihminen ei voi muuttaa koko maailmaa. Mutta yksi ihminen voi muuttaa yhden ihmisen koko maailman…!”

For You:n tavoitteena on kierrättää hyvää mieltä ja tukea hyvää kierrättävien ihmisten kauniita tekoja. Siis,  For You tulee lahjoittamaan 1€/jokainen yli 50€:n arvoinen palvelu jollekin sellaiselle henkilölle/henkilöille, jotka tekevät maailmassa hyvää ja jotka ansaitsevat kiitoksen tekemisestään. Joku saattaa olla arvokkaassa työssä, joka hukkuu näkymättömänä maailman melskeeseen. Joku saattaa olla muuten vain ihana ja positiivinen esimerkki hyvän ja avun antajana. Mikäli kohdistamme tätä rahaa hyväntekeväisyyteen, tulemme tukemaan sellaisia kohteita, joissa raha menee suoraan avun tarvitsijalle. Raha pyritään muuttamaan konkreettiseksi tavaraksi tai asiaksi, jota joku saattaa tarvita tai ansaita. Kohde voi olla mikä tahansa inhimillinen, eläväinen ja apua tai muistamista ansaitseva olento!

Otamme vastaan ehdotuksia ja ideoita hyvän antamiseksi ja kauniiden tekojen toteuttamiseksi sähköpostitse osoitteeseen info@foryou.fi. Joten jos tunnet jonkun erityisen hyvän avun tai ilon kierrättäjän – kerro meille hänestä!

– Hanna ja Ida-

4 7.2014

Kierrätystä..

Ei tämä ole meidän ajatuksemme, ei. Joku muu keksi sen kauan ennen meitä! Mutta se on ajatus, jota haluamme lainata. Aina ei voi muistaa pitää omaa positiivisuutta ja pientä hymyä yllä, sillä tämän arkisen ja kiireisen tekemisen oravan pyörässä täytyy meidän kaikkien pysyä. Mutta kunhan vain pysähtyy, edes pieneksi hetkeksi – hyvän muistaa taas. Anna hyvän kiertää. Hyvän bumerangia on hauskaa heitää ja aina silloin tällöin sitä onnistuu ihanasti! Ja kiitokseksi saa yllättyneen hymyn, onnellisen katseen. For Youn ja hyvän kierrättämisen yhteinen suunnitelma alkaa valmistua. Kiitos Annika ja Maarit!!!

-Hanna-

1 6.2014

Kadonnut kiitos?

Ei, ei kiitos ole kadonnut, näen sen. Kun avaan silmäni omalle onnelleni, pienille, ihanille asioille, joita maailmassa on. Löydän sen itsestäni. Oi, kiitos! Kiitos ruuasta, kiitos perheestä, kiitos! Kiitos Suomesta, kiitos auringosta. Ja sitten näen muita. Ihmisiä, jotka sanovat joka päivä kiitos. Joillakin on enemmän – ja joillakin on vähemmän kuin minulla. Nämä ihmiset erottuvat muista asenteellaan. He antavat. Joka päivä. Ihastuttavaa!

Rakkaat ystäväni, asiakkaani Annika ja Maarit.. Olemme laittaneet “viisaat päämme” yhteen ja uskomattoman yhteisymmärryksen ja saman halun siivittäminä päätämme aloittaa yhdessä. Uskomme, ettemme ole ainoat, jotka haluavat maailman olevan lempeämpi ja onnellisempi paikka. Annika on todellinen tietopankki – ja Maarit, todellinen hyvän lähettiläs.. Ihanaa, että saan tuntea teidät! Otan Maaritista mallia. Aloitan antamalla hymyjä. Ja kauniita sanoja. Viljelen niitä, joka puolelle ja ihan jokaiselle. Ja huomaan – saan takaisin enemmän kuin annan. Antamisen ilo valtaa minut. Suunnitelma kehittyy…

-Hanna-

14 5.2014

Pieni ääni, kuinka se noin kovin kuuluukin???

Tämä maailma on kaunis. Kohtaamme sen kauniit ja onnelliset kasvot ihanan asiakaspalvelutyön myötä. Näemme ilon ja onnen, elämän keveyden. Kaunista.

Mutta maailma ei ole aina kaunis kaikille. Joku sairastaa ja joku näkee nälkää. Tai jotain muuta. Sylillisiä murheita suljetaan sydämeen, katseiden ulottumattomiin. Hymyillään niinkuin muutkin, sillä jokaisen päivän jälkeen tulee aina uusi päivä. Koska ilman hymyä meistä kukaan ei voi selvitä uuteen päivään, jokaiseen seuraavaan päivään.

Voisinko minä tehdä jotain? Voisiko hymyn aikaan saaminen murheellisiin kasvoihin saada vaimennettua sen pienen äänen, joka jankuttaa minulle jokainen päivä: “Kyllä. Kyllä sinä voit tehdä jotain.”

Ja pian teenkin. Ainakin vähän. Ja tiedän kuka haluaa tehdä samaa!

-Hanna-

25 4.2014

Mistä kaikki alkoi…

“Yksi ihminen ei voi muuttaa koko maailmaa. Mutta yksi ihminen voi muuttaa yhden ihmisen koko maailman…!”

No, siitä se ajatus sitten lähti……

-Hanna-