Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ajankohtaista

8 10.2017

Microblading & Brow Services COMING SOON alk.13.11.2017

MICROBLADING

 

Miksi microbladingillä tehdyt kulmakarvat ovat hyvä ratkaisu?

Miksi ja milloin haluaisin hankkia juuri Microblading kulmat?

Kun omat kulmakarvat ovat luonnostaan ohuet. Kulmakarvasi kasvavat liian kaukana toisistaan tai loppuvat liian aikaisin. Tai niiden muoto ei muuten tyydytä sinua. Kulmakarvasi ovat saattaneet jostain syystä vähentyä radikaalisti, mm. syistä kuten lääkehoidot, vaihdevuodet tai onnettomuus. Joka aamuinen pirteän ilmeen taiteilu väsyttää ja vaikeutuu päivä päivältä karvojen vähetessä. Kulmien ulkonäkö meikillä tehtynä ei ole luonnollisen näköinen eikä edes sateenkestävä. Olisi niin mukavaa herätä aamuisin kulmat kunnossa ja katse pirteänä.

Microblading ja pysyvämmäksi tatuoidut kulmat 

Kestopigmentointeja ja kulmakarvojen tatuointeja on tehty jo kauan, mutta lopputuloksissa saattaa olla toivomisen varaa. Värit muuttuvat helposti ihossa harmaiksi ja lopputulos on joskus liiankin pitkäkestoinen. Microblading on optimaalinen kestoltaan, sillä ikääntyessä kasvot muuttuvat ja kulmakarvojen muotoa tulee ajan saatossa voida muuttaa.

Tekniikasta

Microblading tekniikalla saavutetaan huomaamattoman luonnollinen lopputulos piirtämällä erittäin tarkkoja ja ohuita viivoja, jotka näyttävät oikeilta kulmakarvoilta. Lopputulosta voit käydä vahvistamassa mielesi mukaan ja näin ylläpitää kaunista lopputulosta pidempäänkin kuin luvatun 1-2 vuotta. Microblading kulmien kotona tehtävä jälkihoito on vaivattomampaa ja yksinkertaisempaa kuin pysyvästi tatuoitujen kulmien. Iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen. Palvelun jälkeinen ihon ärsytys kulmien alueella jää huomattavasti pienemmäksi, koska jo työn toteutuksessa raapaistaan vain pintaa. Näin jälkihoidon riskit vähenevät.

Millaiset kulmat juuri minulle?

SharpBrows-mittatyökalulla mitataan täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi korostaen. Täydellisen muotoiset kulmat eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne myös muuttavat kasvojen koko ilmettä valoisammaksi. Kulmien värin, tummuusasteen ja muodon valintaan vaikuttavat olemassa olevien omien kulmien lisäksi vallalla oleva muoti ja tietenkin omat toiveesi. Minun vastuullani on toteuttaa toiveitasi mahdollisimman täydellisesti, ammattitaitoani ja muototietouttani 100%:sti käyttäen. Minun ammattitaitoani on myös kertoa sinulle kaikesta mikä on mahdollista. Kun meillä molemmilla on sama tavoite, lopputulos tulee olemaan toiveiden mukainen. Vakuuttuaksesi yhteisestä linjastamme voit varata ajan konsultaatioon, jossa suunnittelen sinulle kulmasi, piirrän ne sinulle ja kerron lisää toimenpiteestä ja mahdollisuuksista.

Tutustu asiaan lisää internetin suuressa maailmassa ja ota suoraan yhteyttä! 

Huomaathan, että aloitamme huokealla hinnalla – joka on voimassa vain vähän aikaa.

Vakuutu ja tee elämääsi helpottava, jokaisen päiväsi pelastava kauneushankinta!

 

 

7 10.2017

NLP & ihmeellinen ihmisyys & Hanna – UUTTA MEILLÄ!

NLP – mitä on NLP???

Kaksi vuotta sitten Rakas Ystäväni tutustutti minut kirjainlyhenteeseen NLP. En ollut kuullut NLP:stä mitään ennen, mutta aihealue kiinnosti minua heti – ihmisyys ja mielen ihmeet. Mielen toiminta ja hallinta. Ihminen. Koen päivittäin suurta kunnioitusta ihmisyyttä kohtaan. En tiedä mitään niin ihmeellistä kuin ihmisen elämä. Sen ihmeellisyyden voi nähdä, mikäli vain avaa silmät ja katsoo syvälle vastapäätä olevan ihmisen sisimpään, sinne asti, minkä hän haluaa minulle näyttää. Ja niinkuin voit arvatakin.. Kyllä, minähän lähdin NLP-koulutukseen Tammikuussa 2016!

Taustaani….

Onnellisuus ja kiitollisuus.. Jo yli 10 vuotta sitten halusin muuttaa negatiivisuutta itsessäni positiivisemmaksi. Unelmanani oli, ja on edelleenkin, kauniimpi mieli. Sain vinkin kirjasta, nimeltä The Secret – sehän on kulttibook – Sex And The City-elokuvaa myöten. Tein harjoitteita, etsin positiivisia aspekteja arjestani, joka päivä. Ja onnistuinkin. Onnistuin tuntemaan kiitollisuutta monista sellaisista asioista, joita en ennen ollut ympärilläni huomannutkaan. En tiennyt, että olin aloittanut suunnitelmallisen elämän opiskelijan matkan. Elämäni silloisiin tapahtumiin kuuluivat mm. niin monen muunkin kokema avioeroprosessi, rakkaan isoäidin kuolema ja tietysti kaikki muukin tässä mainitsematon, positiivinen ja negatiivinen. Ajattelin, kaduin, erittelin, rakastin, tunsin kaikki tunteet, joita vain osasin ja itseltäni hyväksyin. Kaikki tunteet eivät kuitenkaan olleet positiivisia ja aloitin työskentelyn niiden muuttamiseksi. Etsin hyviä puolia joka paikasta ja pikkuhiljaa löysinkin. Opettelin ajattelemaan itsestäni positiivisemmin ja hyväksyvämmin. Vein uuden, positiivisemman asenteeni joka paikkaan, minne menin, töihin, ystävien luokse, perheeseeni. Vastakohtaisuudet eivät kestä toisiaan kovinkaan kauaa ja niin minun matkani jatkui erilaisin tapahtumin, tietysti positiivisin ja negatiivisin. Tänään olen kiitollinen jokaisesta menneisyydessäni kohtaamastani käänteestä.

Olen tehnyt kauneusalalla asiakastyötä yhteensä 26 vuotta. Työnkuvani prioriteetti on asiakkaan palvelu ensinnäkin sen palvelun mukaisesti, jonka hän on minulta varannut. Toinen asiakaspalveluun kuuluva työnkuva on ollut asiakaskäynnin toteuttaminen mahdollisimman miellyttävänä, sillä toivonhan tapaavani jokaisen kävijän uudelleenkin. Me kaikki tiedämme, että jokainen päivä ei ole välttämättä se paras päivä arjessa kulkiessamme. Siksipä työnkuvaan kuuluu myös asiakkaan päivän muuttaminen miellyttävämmäksi, nostaa hänen mielialaansa niillä keinoilla kuin vain osaan. Voi olla, että hänellä on kova stressi tai kiire, tai jopa suru. Tämän työnkuvan toteuttamiseksi käytän ensinnäkin ammattitaitoani toteuttaa ostettu palvelu parhaalla mahdollisella tavalla. Ja olen kehittänyt näiden vuosien aikana “asikaspalveluintuition”. Käytän edelleenkin – yksinkertaisesti – omaa tiedostamatonta vaistoani, vai sanoisinko intuitiotani asiakastilanteessa asiakkaan kohdatessani ja luodakseni hänen kanssaan yhteyden. Yleensä tunnen välittömästi, millainen asiakkaan tunnetila on hänen sisään tullessaan. Täysin tiedostamatta aavistan, että nyt tässä tilanteessa saattaisi olla parantamisen varaa tai näen heti kuinka hän säteilee ovesta sisään tullessaan. Tiedänkö mitään niin ihanaa kun asiakkaan mieli paranee siinä palvelun aikana? No en juurikaan.. Sillä, asiakas ei ole minulle vain “asiakas” – vaan ihminen, jonka kohtaan tänään ja neljän viikon päästä ja taas neljän viikon päästä. Vuosia. Vähän kuin ystävä. Ja tiedän kuinka tärkeää meille on meidän tunnetilamme. Tässä kehossa, jossa vietämme koko elämämme. Tällä keholla ja tällä mielellä me kohtaamme elämän jokaisena päivänä, jokaisen hetken. Positiivinen mieli tuottaa huomattavasti enemmän positiivisia huomioita ympäristöstämme ja näin negatiiviset asiat ikäänkuin katoavat silmistämme. Lisäksi, kaikki positiivisuus tuottaa endorfiinia ja mitä lie kaikkia meille hyviä aineita, joita kehomme meille pystyykään tuottamaan. Jos minä pystyn teoillani tai sanoillani antamaan jollekin ihmiselle hyvän olon tunteen, miksi en niin tekisi?

Niin, minä tiedän millä mielellä asiakas tulee ovesta sisään – minä vain tiedän. En osaa sitä selittää enkä analysoida, enkä siksi edes yritä. Aloitan palvelun yleensä tarjoamalla kahvia ja teetä (ja pahoittelulla koska olen hiukan myöhässä :)), iloisella hymyllä ja tervehdyksellä – ja siitä se palvelu sitten alkaa. NLP-Practitioner koulutukseen mennessäni minua kiinnosti nähdä, että käytänkö jotain NLP-tekniikkaa tiedostamattomasti – ja kyllä käytän. Mm. samaistaminen – kyllä teen, täysin vahingossa. Monta muutakin asiaa – teen vahingossa. Tämän todettuani en ole niitä asioita sen enempää testaillut saati tutkaillut, sillä ne ovat asioita, joita me kaikki, sinäkin, tietämättämme teemme kommunikoidessamme toisten ihmisten kanssa. Mutta NLP puki ne minulle sanoiksi. Ja arkeni todisti ihanan NLP Trainerini, Marjukka Kallion opetukset tosiksi. Ja siitä se sitten lähti… Mopo lähti käsistä..! NLP-mopo siis. Ja minun matkani ihmisyyden tutkimiseen.

NLP Practitioner koulutus päättyi puolen vuoden kuluttua ja minulla oli käsissäni järjetön uteliaisuus kaiken maailman asioihin. Miksi sitä ja miksi tätä ja kuinka noin ja voisko olla…? Puhun töissä asiakkailleni suu vaahdossa hyvän veden merkityksestä, solujen tietoisuudesta, kaikista löytämistäni tiedon palasista – ja kadun sitä, etten lähtenyt opiskelemaan psykologiaa ja suren miksi minua ei kiinnostanut Sokrates ja Platon ollessani nuori. Ja sitten muistan. Siksi, että voisin olla juuri tässä ja juuri nyt. Ja taas olen onnellinen. Näin se elämä menee. Etsin tietoa ja saan sitä. Vastustan valtamediaa joissain asioissa, ja olen enimmäkseen avoin uusille, innovatiivisille ajatuksille ja teorioille. Huomaan, että uskon vapauteen. Muiden ihmetellessä jonkun käytöstä tai kiihtyessä muiden ihmisten toimista – minä kohautan olkapäitäni ja sanon: “Mut jos se haluu tehdä niin.” Vapaus. Vapaus on tärkein ja varmastikin vaikein toteutettava arvo tässä maailmassa. Jos joku haluaa olla hyvä ihminen – fine. Jos joku ei – fine. Jokaisella on vapaus valita jokainen hetkensä, missä sen viettää, kenen kanssa, mitä tekee ja mitä ajattelee – ja ihan mitä vaan. Minun asiani ei ole olla jotain mieltä jonkun toisen asioista ja valinnoista. Niin – se on aika vapauttavaa itselle huomata tällainen seikka.

NLP Master menee parhaillaan. Olen tehnyt satunnaiseti harjoitteita joillekin asiakkaille. Ja olen nauttinut joka hetkestä. Olen onnistunut auttamaankin ihmisiä, ja sehän on sellainen asia, joka saa minut aivan liekkeihin. Ja sitten – sain ajatuksen tehdä Masterin koulutukseen kuuluvan mallituslopputyön Flow-tilasta, lajina biljardi. Tuumasta toimeen.. Yllätyksekseni huomasin mukaan suostuneita mallitettavia olevan porukassa kaiken kaikkiaan 9! Eivätkä he olleet pelkästään suostuvia, vaan halukkaita! Mukaan tulijoita olisi ollut vielä monia, mutta aikani ei sitten enää riittänyt enempään. Mallitin näistä aktiivisesti kilpailevista urheilijoista Flow-tilaa, tein tilastot, päätelmät ja keräsin ratkaisumalleja. Ja taas – Hanna aivan liekeissä. Onnistuin. Mallitustyöni sai enemmän kuin hyvää palautetta sen esitellessäni koulutuksessa. Pystyin tarjoamaan näille osallistuneille pelaajille informaatiota flow-tilan saavuttamiseksi pelissä, NLP-harjoitteita ja keskittymisharjoitteita sopivan tilan saavuttamiseksi. Ja tässä minä nyt olen, kertomassa NLP-stä ja itsestäni. Mainostamassa, että olen olemassa, mikäli koet, että NLP-harjoitteet saataisivat jeesata sinuakin.

Löydät Hyvinvointi-välilehdeltä virallisempaa informaatiota NLP-stä, siitä missä asioissa siitä voisi olla hyötyä ja mitä asioita minä voin asian tiimoilta tarjota. Jos et löydä omaa aluettasi – soita ja kysy lisää! Tämä “pläjäys” tässä on enemmän kuin hienoinen tiivistelmä minusta, hyvinkin epävirallisesti kirjoitettu. Toivotan sinut tervetulleeksi kyselemään tai jopa varaamaan aikaa netistä, olen täällä sinua varten! Ja odottelen 🙂

Hanna Sokajärvi, NLP Practitioner

8 5.2015

Ruusukorttelissa ja Wilhelmiinassa 8.5.2015 <3

Mikä ihana päivä….!!!

Teimme ensimmäistä kertaa “Hyvä kiertämään”- tempauksen ja kaikki meni niiiiiiiiin hyvin!!! 🙂

Aamulla pakkasimme kynsilakkoja, viiloja, desinfiointiaineet, tarvikkeet ja kaikkea mahdollista tarpeellista, mukaan lukien oma hyvä mieli! Helsingissä vielä noudimme mukaan ihanat juustokakut, jotka Mailis Penttilä leipoi Wilhelmiinan asukkaille. Kaikkia meitä jännitti, tuleekohan kukaan, halutaankohan meidän lakkauksia tai mikä meitä odottaakaan…!!! Ja voi, meitä odotti niin ihana joukko äitejä ja tyttäriä, kauniita iäkkäitä ihmisiä, useita paljon rakkautta antaneita käsiä.

Turussa meistä oli tehty ilmoitus (!!! rakas anoppinihan se..) ja paikallinen Turun Sanomat lehti kiinnostui – hekin kun ovat hyvällä asialla ja julkaisevat artikkelia 110 Hyvää Tekoa. Meille itselle jäi sellainen mielikuva, että olimme tervetulleita sekä palvelutalojen, että tietysti asiakkaiden puolesta. Mutta mikä osoittautui parhaimmaksi ja ihanimmaksi asiaksi…..?

Se tunne, kun…

…hellästi hierot iäkkään rouvan käsiä. Suu ei enää sano mitään, mutta silmät hymyilevat kiitollisena

…asiakkaan kasvoille laskeutuu rentoutunut ilme ja silmät sulkeutuvat, kuin lapsella – uni vie kesken käsien hieronnan

…kynsilakan valinta on päivän kohokohta <3

…kuulemme kertomuksen lapsenlapsista ja lapsista, tarinan takana niin monia tunteita – elämää, kaipuuta, ylpeyttä ja rakkautta

…yllättyneet ilmeet kun kerroimme palvelun olevan maksutonta

…onni ja kiitollisuus hymyssä

Ja ennen kaikkea – oma, itse itselle aiheutettu hyvä mieli! Motiivejamme kummasteltiin muutamaankin kertaan, ja vastasinkin kaikille: “Tulimme TÄYSIN itsekkäistä syistä – koska saamme tästä itse itsellemme niiiiiin hyvän mielen!”. Samalla me myös itse opimme. Mikäli saamme elää pitkän elämän, mikä tietenkin on toivottavaa 🙂 – meistäkin tulee joku päivä vanhoja. Mekin kuljemme joskus rollaattorin varassa. Mekin asumme joskus palvelutalossa. Nuo tämän päiväiset asiakkaamme olivat itseasiassa ME ITSE tulevaisuudessa. Joten, jospa pitäisi elää tätä päivää joka päivä, eikä aina odottaa huomista? Ja olihan ihanaa kohdata ihmisiä siten kun itse toivoisi iäkkäänä kohtaavan. Ja näin nuorempanakin. Maailma on ihan hieno paikka jos siitä vain tekee sellaisen.

Niin – ja postasin tämän päivän ajatuksiani someen ja mitä tapahtuikaan!?!?! Kollegani Hollannista oli aivan innoissaan päivästämme ja todennäköisesti ainakin yrittää toteuttaa saman siellä! Joten, Hyvä Kiertoon…! Jeeeee!!!! Olemme onnistuneet täydellisesti!!! Hyvä me! Olen ylpeä koko For You:n henkilökunnasta… WhatsUp keskustelumme piippaa puhelimessani koko ajan – kuinka kivaa oli ja mitä tehdään ensi kerralla! Jatkoa tulossa siis ja mikäli sinulla, rakas lukija, olisi idea For You:n attackille Turussa tai Helsingissä, niin otathan yhteyttä meihin!!!

Tästä linkistä näet Turun For You:n henkilökunnan täydessä touhussa ja ihanasti “yllättäen haastatellun” Idan!  http://tstv.fi/video/7985#main

Kiitos Turku, eli Johanna, Heli, Piia ja Ida! <3

Kiitos Helsinki ja ihana Jenni! <3

Kiitos Mailis! <3 Olen varma, että Tv:stäkin tunnetut kakkusi menivät kuin kuumille kiville!!!

Kiitos Ruusukorttelin ja Wilhelmiinan henkilökunnalle! Tiedämme oikein hyvin kuinka kiireisiä olette perjantaiaamuisin, silti hymyillen autoitte luoksemme juuri niitä rouvia, jotka itse eivät pääse kulkemaan. Kiitos ja anteeksi kun sekoitimme tempauksellamme päiväänne! Kiitos, kiitos, kiitos!

Kiitos TS:lle artikkelista! Toivotaan, että ihana päivämme motivoi muitakin tekemään jotain yhtä kivaa!

Ja kiitos kaikille, joiden kädet ja kynnet saimme kaunistaa!!! <3

-Hanna-

29 3.2015

Hyvä Kiertämään tempaus Äitienpäivän alla!

Nainen on aina nainen! Oli ikä sitten mikä tahansa, kauniit kädet ja kynnet ilahduttavat ja saavat mielen iloiseksi ja keveäksi.

Ja onko maailmassa mitään niin kaunista kuin iäkkään naisen kädet? Niissä näkyvät aika, rakkaus, ja kaikki rakkaudella tedyt teot. Ravitseva ruoka, puhtaat, silitetyt vaatteet, hellä syli, haavojen hoito ja rakkaan pään silitys.

Kaikille kynsisalonkiin tuleminen ei kuitenkaan ole mahdollista tai helppoa, ja siksipä olemmekin päättäneet tehdä Hyvä Kiertämään tempauksen Turussa ja Helsingissä. Turussa paikaksi on varmistunut Ruusukortteli ja Helsingissä neuvottelemme Wilhelmiinaan pääsystä. Odotamme äitienpäivää edeltävää perjantaita 8.5. kuin kuuta nousevaa! 🙂

Olemme haastaneet Odyssey Nail Systemsin kautta kynsisalonkeja lähtemään mukaan tempaukseemme ja pari paikkaa onkin innostunut jo tästä! Toivotamme myös asiakkaita tervetulleeksi mukaan jos aikaa ja intoa joillain olisi. Ihana Mailis Helsingissä pyysi saada tulla mukaan leipomisen merkeissä! Kynsien lakkaus ei ole kovin vaikeaa, ja käsien hierontaa voi tehdä kuka vain! Pelkkä läsnäolo ja jutteleminenkin voi olla päivän hyvä teko!

Ota yhteyttä mikäli haluaisit olla mukana menossa kanssamme!

Joulun alla toteutamme tämän vielä uudelleen!

-Hanna-

27 3.2015

Jutta ja Huikeat Häädieetit

Kesällä 2014 saimme aivan uskomattoman mukavan projektin työn alle. Jutta ja Huikeat Häädieetit-ohjelman morsiamet saivat meiltä kynnet juhlaansa, ja olipa siinä sitten jokunen sulhanenkin manikyyrissä! Nämä ohjelmaan valitut morsiamet olivat aivan uskomattomia persoonia ja saimmekin toteuttaa vähän erilaisempia kynsiä kuin häihin yleensä..!!!

Tsekkaa Jutta ja Huikeat Hääädieetit ensimmäisen jakson Anun ja Sampan visiitti For You Helsingissä tästä linkistä!

http://www.livtv.fi/ohjelmat/jutta-ja-huikeat-haadieetit/2198-haaparilla-tasa-arvoiset-kuntoonlaitot—yhdessa-manikyyriin

Jutta ja Huikeat Häädieetit muut morsiamet huikeine tuloksineen, upeissa puvuissaan ja tietysti kynsiensä kera näet osoitteesta:

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/jutta-ja-huikeat-haadieetit

Yhteistyössä:

Odyssey Nail Systems Finland ja Maker Academy

Kiitos!!!!!!!

 

 

19 12.2014

Ihanaa Joulua!

Joulun Aikaa – siinä on Taikaa!

Joulun alusaika on kaikilla huiman kiireinen. On lahjaostokset, on ruokien miettiminen, ystävien ja sukulaisten muistaminen – ja siinä kiireessä tulisi vielä ehtiä kurkkaamaan peiliin hiusten, kynsien ja oman valokuviin ikuistettavan kuvan vuoksi. Eihän kukaan halua muistaa kuvista, että tuona Jouluna en ehtinyt kynsihuoltoon.. Tai että kampaajallakin olisi pitänyt käydä… Toivottavasti nämä “köykäisiltä” kuulostavat kauneusjutut ovat kaikilla teillä kunnossa! Sillä köykäisyydestään huolimatta ne ovat hyvälle mielelle tärkeitä!

No mutta, kaiken kiireen keskellä kannattaa varmastikin muistaa ajatella mieluummin, että “lasi on puoliksi täynnä” pikemmin kuin “puoliksi tyhjä”. Ollaan kiitollisia pitkästä lahjojen saajien listasta, sukulaisista, läheisistä, ystävistä ja rakkaista, joita kaikkia ehkä emme edes ehdi muistamaan! Mitä pidempi lista on – sen onnellisempia meidän tulisi olla! Ollaan onnellisia kinkun kiloista ja ruokapöytään istuvien määrästä.

Turusta 24.12.2014 alkaa Joulurauha. Hymyillään silloin kaikelle, mitä meillä on. Huomataan ympärillämme oleva onni ja laitetaan se talteen. Muistetaan hymyllä myös niitä rakkaita, joita meillä ei tässä enää ole. Onni on tämä hetki, mikäli vain niin haluamme!

For Youn henkilökunta toivottaa kaikille

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

T. Hanna, Ida, Jenni ja Rosa-Maria

Joulu Aaton Aattona 23.12.2014 kierrätämme hyvää osallistumalla Turussa Logomossa Joulujuhlan järjestämiseen!

2 11.2014

Avoinna, vaan ei aivan vielä valmista!

Helsinki on saatu työskentelykuntoon…!!! Niin, lattiat on suoristettu, kaappia hankittu, verhoja, naulakkoa jne jne. On todella haastavaa sisustaa pientä, ikivanhassa talossa olevaa huonetta, jossa kulkee putkia ja pattereita ja katto ei ole tasainen mistään kohtaa.. Mutta niin hauskaa ja kiehtovaa jotenkin. Kaikkea pitää miettiä kaksi kertaa, sillä uuden ja vanhan harmoniaan saattaminen ei ole helppoa..! Saamme kaiken hyvinkin pian valmiiksi! Toivotamme sinut kuitenkin jo nyt tervetulleeksi – sillä töiden tekeminen luonnistuu mainiosti!!!

Hanna ja Jenni

22 9.2014

For You,

For You on tässä. Ei valmis missään nimessä – mutta se on tässä. Yliopistonkatu 13. Kaksi viikkoa ja ovet avataan. Muutama pikku asia, kuten pöydät ja tuolit vielä puuttuvat…!  🙂 Mutta, kunhan saadaan salonki auki – teille rakkaat asiakkaat! 1.10. taiteilemme kynsiä, vaikka sen pitäisi tapahtua päällä seisten! Suonette siis anteeksi viimeistelemättömän ympäristön… Ehkä Jouluksi päästään valmiseen salonkiin..!

Yksi ihminen ei voi muuttaa koko maailmaa. Mutta yksi ihminen voi muuttaa yhden ihmisen koko maailman…!”

For You:n tavoitteena on kierrättää hyvää mieltä ja tukea hyvää kierrättävien ihmisten kauniita tekoja. Siis,  For You tulee lahjoittamaan 1€/jokainen yli 50€:n arvoinen palvelu jollekin sellaiselle henkilölle/henkilöille, jotka tekevät maailmassa hyvää ja jotka ansaitsevat kiitoksen tekemisestään. Joku saattaa olla arvokkaassa työssä, joka hukkuu näkymättömänä maailman melskeeseen. Joku saattaa olla muuten vain ihana ja positiivinen esimerkki hyvän ja avun antajana. Mikäli kohdistamme tätä rahaa hyväntekeväisyyteen, tulemme tukemaan sellaisia kohteita, joissa raha menee suoraan avun tarvitsijalle. Raha pyritään muuttamaan konkreettiseksi tavaraksi tai asiaksi, jota joku saattaa tarvita tai ansaita. Kohde voi olla mikä tahansa inhimillinen, eläväinen ja apua tai muistamista ansaitseva olento!

Otamme vastaan ehdotuksia ja ideoita hyvän antamiseksi ja kauniiden tekojen toteuttamiseksi sähköpostitse osoitteeseen info@foryou.fi. Joten jos tunnet jonkun erityisen hyvän avun tai ilon kierrättäjän – kerro meille hänestä!

– Hanna ja Ida-

4 7.2014

Kierrätystä..

Ei tämä ole meidän ajatuksemme, ei. Joku muu keksi sen kauan ennen meitä! Mutta se on ajatus, jota haluamme lainata. Aina ei voi muistaa pitää omaa positiivisuutta ja pientä hymyä yllä, sillä tämän arkisen ja kiireisen tekemisen oravan pyörässä täytyy meidän kaikkien pysyä. Mutta kunhan vain pysähtyy, edes pieneksi hetkeksi – hyvän muistaa taas. Anna hyvän kiertää. Hyvän bumerangia on hauskaa heitää ja aina silloin tällöin sitä onnistuu ihanasti! Ja kiitokseksi saa yllättyneen hymyn, onnellisen katseen. For Youn ja hyvän kierrättämisen yhteinen suunnitelma alkaa valmistua. Kiitos Annika ja Maarit!!!

-Hanna-

1 6.2014

Kadonnut kiitos?

Ei, ei kiitos ole kadonnut, näen sen. Kun avaan silmäni omalle onnelleni, pienille, ihanille asioille, joita maailmassa on. Löydän sen itsestäni. Oi, kiitos! Kiitos ruuasta, kiitos perheestä, kiitos! Kiitos Suomesta, kiitos auringosta. Ja sitten näen muita. Ihmisiä, jotka sanovat joka päivä kiitos. Joillakin on enemmän – ja joillakin on vähemmän kuin minulla. Nämä ihmiset erottuvat muista asenteellaan. He antavat. Joka päivä. Ihastuttavaa!

Rakkaat ystäväni, asiakkaani Annika ja Maarit.. Olemme laittaneet “viisaat päämme” yhteen ja uskomattoman yhteisymmärryksen ja saman halun siivittäminä päätämme aloittaa yhdessä. Uskomme, ettemme ole ainoat, jotka haluavat maailman olevan lempeämpi ja onnellisempi paikka. Annika on todellinen tietopankki – ja Maarit, todellinen hyvän lähettiläs.. Ihanaa, että saan tuntea teidät! Otan Maaritista mallia. Aloitan antamalla hymyjä. Ja kauniita sanoja. Viljelen niitä, joka puolelle ja ihan jokaiselle. Ja huomaan – saan takaisin enemmän kuin annan. Antamisen ilo valtaa minut. Suunnitelma kehittyy…

-Hanna-