Image Image Image Image Image Image Image Image Image

29 3.2015

Hyvä Kiertämään tempaus Äitienpäivän alla!

March 29, 2015 | By |

Nainen on aina nainen! Oli ikä sitten mikä tahansa, kauniit kädet ja kynnet ilahduttavat ja saavat mielen iloiseksi ja keveäksi.

Ja onko maailmassa mitään niin kaunista kuin iäkkään naisen kädet? Niissä näkyvät aika, rakkaus, ja kaikki rakkaudella tedyt teot. Ravitseva ruoka, puhtaat, silitetyt vaatteet, hellä syli, haavojen hoito ja rakkaan pään silitys.

Kaikille kynsisalonkiin tuleminen ei kuitenkaan ole mahdollista tai helppoa, ja siksipä olemmekin päättäneet tehdä Hyvä Kiertämään tempauksen Turussa ja Helsingissä. Turussa paikaksi on varmistunut Ruusukortteli ja Helsingissä neuvottelemme Wilhelmiinaan pääsystä. Odotamme äitienpäivää edeltävää perjantaita 8.5. kuin kuuta nousevaa! 🙂

Olemme haastaneet Odyssey Nail Systemsin kautta kynsisalonkeja lähtemään mukaan tempaukseemme ja pari paikkaa onkin innostunut jo tästä! Toivotamme myös asiakkaita tervetulleeksi mukaan jos aikaa ja intoa joillain olisi. Ihana Mailis Helsingissä pyysi saada tulla mukaan leipomisen merkeissä! Kynsien lakkaus ei ole kovin vaikeaa, ja käsien hierontaa voi tehdä kuka vain! Pelkkä läsnäolo ja jutteleminenkin voi olla päivän hyvä teko!

Ota yhteyttä mikäli haluaisit olla mukana menossa kanssamme!

Joulun alla toteutamme tämän vielä uudelleen!

-Hanna-