Image Image Image Image Image Image Image Image Image

19 12.2014

Ihanaa Joulua!

December 19, 2014 | By |

Joulun Aikaa – siinä on Taikaa!

Joulun alusaika on kaikilla huiman kiireinen. On lahjaostokset, on ruokien miettiminen, ystävien ja sukulaisten muistaminen – ja siinä kiireessä tulisi vielä ehtiä kurkkaamaan peiliin hiusten, kynsien ja oman valokuviin ikuistettavan kuvan vuoksi. Eihän kukaan halua muistaa kuvista, että tuona Jouluna en ehtinyt kynsihuoltoon.. Tai että kampaajallakin olisi pitänyt käydä… Toivottavasti nämä “köykäisiltä” kuulostavat kauneusjutut ovat kaikilla teillä kunnossa! Sillä köykäisyydestään huolimatta ne ovat hyvälle mielelle tärkeitä!

No mutta, kaiken kiireen keskellä kannattaa varmastikin muistaa ajatella mieluummin, että “lasi on puoliksi täynnä” pikemmin kuin “puoliksi tyhjä”. Ollaan kiitollisia pitkästä lahjojen saajien listasta, sukulaisista, läheisistä, ystävistä ja rakkaista, joita kaikkia ehkä emme edes ehdi muistamaan! Mitä pidempi lista on – sen onnellisempia meidän tulisi olla! Ollaan onnellisia kinkun kiloista ja ruokapöytään istuvien määrästä.

Turusta 24.12.2014 alkaa Joulurauha. Hymyillään silloin kaikelle, mitä meillä on. Huomataan ympärillämme oleva onni ja laitetaan se talteen. Muistetaan hymyllä myös niitä rakkaita, joita meillä ei tässä enää ole. Onni on tämä hetki, mikäli vain niin haluamme!

For Youn henkilökunta toivottaa kaikille

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

T. Hanna, Ida, Jenni ja Rosa-Maria

Joulu Aaton Aattona 23.12.2014 kierrätämme hyvää osallistumalla Turussa Logomossa Joulujuhlan järjestämiseen!