Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Education

Personal Training

Uskomme henkilökohtaisen opetuksen tehokkuuteen ja siksi olemme valinneet Personal Training metodin pääsääntöiseksi menetelmäksi rakennekynsi- ja ripsikoulutuksissamme.

Ota yhteyttä:

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen:  info@foryou.fi

Kerro yhteystietosi, toiveesi koulutusaiheesta, koulutustaustasi, asuinalueesi ja ajankohta jolloin toivoisit koulutuksen tapahtuvan. Me otamme sinuun yhteyttä.

Koulutuspäivä:

Koulutuspäivän hinta on 250€ + alv 24%. Mikäli sinulla on tuotetarpeita, ohjaamme sinut haluamallesi maahantuojalle. Koulutuksessa voit käyttää meidän tuotteitamme, eli sinun ei tarvitse tehdä koulutuspäiviä varten minkäänlaisia hankintoja. Voit hankkia lisää yksittäisiä koulutuspäiviä niin halutessasi, juuri sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan! 

Kouluttajamme

hanna@odysseynail-2Hanna Sokajärvi on ollut kynsimuotoilualalla jo vuodesta 2001. Kilpailu- ja rakennetekniikoihin hän on tutustunut vuodesta 2003 ja aloittanut kouluttajana vuonna 2007.

Hannan erityisosaamista ovat kilpailutekniikat, structure- eli rakennekoulutukset, maalaustekniikat geelillä ja akryylimaaleilla ja 3D-ja fantasiatekniikat.

Hanna on kilpaillut alan kilpailuissa ympäri maailman ja hänen ammattitaitoaan kuvastaa pokaalikaapin sisältö ja useat tuomarointitehtävät Suomessa kuin ulkomaillakin.

Koulutus paikkana toimii toimipisteemme Turussa tai Helsingissä Pienessä kynsihuoneessamme International Maker Academyn tiloissa.