Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Education

Personal Training ja On-Line Opetus

Uskomme henkilökohtaisen opetuksen tehokkuuteen ja siksi olemme valinneet Personal Training metodin pääsääntöiseksi menetelmäksi rakennekynsi- ja ripsikoulutuksissamme. Käytännössä toimintamallimme on tämä:

Ota yhteyttä:

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen koulutukset(a)foryou.fi. Kerro yhteystietosi, toiveesi koulutusaiheesta, koulutustaustasi, asuinalueesi tai nimeä kouluttaja jonka oppiin haluaisit.

Koulutuspäivä:

Valitsemasi kouluttaja tai maantieteellisesti sinulle sopivin kouluttajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte keskustella puhelimitse sinun tarpeesi ja toiveesi ja sopia koulutuspäivän. Koulutuspäivän hinta on 250€ + alv 24%. Mikäli sinulla on tuotetarpeita, ohjaamme sinut haluamallesi maahantuojalle. Koulutuksessa voit käyttää meidän tuotteitamme, eli sinun ei tarvitse tehdä koulutuspäiviä varten minkäänlaisia hankintoja. Mikäli haluat olla jatkossa kouluttajaasi säännöllisesti yhteydessä ja saada meiltä säännöllistä neuvontaa Onlinena, se on mahdollista. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta, sillä voit opiskella kokonaisuudessaankin On-Linena. Kouluttajiemme online-mahdollisuudet vaihtelevat.

Voit hankkia lisää yksittäisiä koulutuspäiviä niin halutessasi, juuri sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan! 

Kouluttajamme

hanna@odysseynail-2Hanna Sokajärvi on ollut kynsimuotoilualalla jo vuodesta 2001. Kilpailu- ja rakennetekniikoihin hän on tutustunut vuodesta 2003 ja aloittanut kouluttajana vuonna 2007.

Hannan erityisosaamista ovat kilpailutekniikat, structure- eli rakennekoulutukset, maalaustekniikat geelillä ja akryylimaaleilla ja 3D-ja fantasiatekniikat.

Hanna on kilpaillut alan kilpailuissa ympäri maailman ja hänen ammattitaitoaan kuvastaa pokaalikaapin sisältö ja useat tuomarointitehtävät.

Yhteistyössä Art Nails Academyn kanssa.

 

 

 

 

Janina_Lumous_2Janina Lumous on tällä hetkellä Suomen aktiivisin kilpailija alan kilpailuissa. Janinan pokaalikaappi täyttyy vuosi vuodelta niin akryylikilpailujen kuin muidenkin osa-alueiden kera.

Janinan erityisosaamista ovat kilpailutekniikat, structure-eli rakennekoulutukset, geelitekniikat ja 3D- ja fantasiatekniikat.

Janinan koulutustilat sijaitsevat Tampereella Lumottu Kauneus Salongissa, mutta saatat tavoittaa hänet myös Turusta tai Helsingistä.