Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Education

Personal Training ja On-Line Opetus

Uskomme henkilökohtaisen opetuksen tehokkuuteen ja siksi olemme valinneet Personal Training metodin pääsääntöiseksi menetelmäksi rakennekynsi- ja ripsikoulutuksissamme. Käytännössä toimintamallimme on tämä:

Ota yhteyttä:

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen koulutukset(a)foryou.fi. Kerro yhteystietosi, toiveesi koulutusaiheesta, koulutustaustasi, asuinalueesi tai nimeä kouluttaja jonka oppiin haluaisit.

Koulutuspäivä:

Valitsemasi kouluttaja tai maantieteellisesti sinulle sopivin kouluttajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte keskustella puhelimitse sinun tarpeesi ja toiveesi ja sopia koulutuspäivän. Koulutuspäivän hinta on 250€ + alv 24%. Mikäli sinulla on tuotetarpeita, ohjaamme sinut haluamallesi maahantuojalle. Koulutuksessa voit käyttää meidän tuotteitamme, eli sinun ei tarvitse tehdä koulutuspäiviä varten minkäänlaisia hankintoja. Mikäli haluat olla jatkossa kouluttajaasi säännöllisesti yhteydessä ja saada meiltä säännöllistä neuvontaa Onlinena, se on mahdollista. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta, sillä voit opiskella kokonaisuudessaankin On-Linena. Kouluttajiemme online-mahdollisuudet vaihtelevat.

Voit hankkia lisää yksittäisiä koulutuspäiviä niin halutessasi, juuri sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan! Tottakai voit valita kouluttajasi keskuudestamme mieltymyksesi tai specialiteetin mukaan.

Opetuksesta

Otamme koulutuspäivään max 3 henkeä samaan aikaan. Kolmen hengen ryhmässä Personal Training on helppoa toteuttaa, sillä näin kouluttajalla on aikaa jokaisen henkilökohtaiseen ohjaamiseen. Pystymme myös ottamaan huomioon haluamasi tavan kohdata sinut harjoittelun aikana. Jotkut pitävät tiiviistä face2face työskentelystä kouluttajan kanssa, toiset taas haluavat suorittaa harjoitteet omassa rauhassa keskittyen. Suosittelemme face2face-metodia, sillä se on kaikkein tehokkain ja palkitsevin.

For You Diplomit

 

Diplomeja on mahdollista saada seuraavista osa-alueista:

Peruskoulutukset

Nail Basics For You

Gel Professional For You

Acrylic Professional For You

French Gel Design Pro For You

French Acrylic Design Pro For You

Nail Art Design Pro For You

Eyelashes Classic For You

Advance Level

Competition French Pro

Stiletto Design Pro

Pipe Design Pro

Special Forms Design Pro

Eyelashes Russian Volume

Nail Art For You

One Stroke Basics For You

One Stroke Pro

Gel Paint Pro

Acrylic 3D Level 1

Acrylic 3D Level 2

Acrylic Fantasy Nail Art

 

 

Kouluttajamme

hanna@odysseynail-2Hanna Sokajärvi on ollut kynsimuotoilualalla jo vuodesta 2001. Kilpailu- ja rakennetekniikoihin hän on tutustunut vuodesta 2003 ja aloittanut kouluttajana vuonna 2007.

Hannan erityisosaamista ovat kilpailutekniikat, structure- eli rakennekoulutukset, maalaustekniikat geelillä ja akryylimaaleilla ja 3D-ja fantasiatekniikat.

Hanna on kilpaillut alan kilpailuissa ympäri maailman ja hänen ammattitaitoaan kuvastaa pokaalikaapin sisältö ja useat tuomarointitehtävät.

 

 

 

 

Janina_Lumous_2Janina Lumous on tällä hetkellä Suomen aktiivisin kilpailija alan kilpailuissa. Janinan pokaalikaappi täyttyy vuosi vuodelta niin akryylikilpailujen kuin muidenkin osa-alueiden kera.

Janinan erityisosaamista ovat kilpailutekniikat, structure-eli rakennekoulutukset, geelitekniikat ja 3D- ja fantasiatekniikat.

Janinan koulutustilat sijaitsevat Tampereella Lumottu Kauneus Salongissa, mutta saatat tavoittaa hänet myös Turusta tai Helsingistä.