Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Meistä

Salongit Foryou.fi

Salonkimme

For You Turku sijaitsee Yliopistonkatu 13:ssa katutasossa. Rakennekynsiä ja käsien hoitoja toteuttavat Hanna Sokajärvi, Ida Sokajärvi ja Satu Salonen. Ripsiä toteuttavat Emmi Norrbacka ja Ida Sokajärvi, sekä Tiina Daneshvar . Lisäksi liikkeestämme Kosmetologipalvelut, Sokeroinnit, Solariumit sekä Meikkaukset.

For You Turku on avoinna ma-pe klo 9-17 ja, poikkeuksena muutamat satunnaiset suljetut päivät.  Lauantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan – soita tai varaa aika netistä! 

For You Helsinki – Mannerheimintie

Mannerheimintie on uusin pisteemme Helsingissä.

Tässä salongissa on meidän ihana Kosmetologi- Kynsi teknikkomme Mai. Mai on ripsiin ja kynsiin erikoistunut tehopakkaus jolta saat helposti myös sokeroinnit sekä PhiBrows Microblading kulmakarvat 3D tekniikalla. Tiloissamme toimii myös 5 solariumia, joten jonotus aikaa rusketukseen ei juurikaan ole.

Tarvittaessa Meikkaus palveluita toteuttaa Iiris Virranta. Varaa aikasi Iiriksen meikkaukseen 0407271681 Tervetuloa

For You Helsinki – Pieni kynsihuone sijaitsee Helsingin ydineskustassa, Maker Academyn koulutustilojen yhteydessä. Lönnrotinkatu 9 (sisäpihalla.) Täällä työskentelevät Hanna Sokajärvi ja Iiris Virranta. Salonkimme ilmapiiri on valloittavan maanalaisen sijantinsa ja upean, vanhan rakennuksensa ansiosta kiehtovan erilainen.. Talon seiniin on kätkettynä historian havinaa, jota saattaa vielä nykypäivänäkin kuulla tai nähdä..! Saatat törmätä kynsihuollon yhteydessä innokkaiden maskeeraajien uskomattomiin taidonnäytteisiin ja luovaan työskentelyyn. Tästä toimipisteestä saat Kynsien lisäksi meikkaukset Iirikseltä. Toteutamme toiveitasi tunnelmallisessa For You Helsingissä sopimuksen mukaan – soita ja varaa aikasi.

 

 

meista

Juuri Sinulle,

Kynsisalonki For You palvelee sinua, joka haluat kauniit kädet, kestävät, juhliin ja arkeesi sopivat kynnet ja hyvää oloa. Tavoitteemme on tarjota sinulle monipuolisia palveluja miellyttävässä ilmapiirissä.

Kanssamme olet mukana tekemässä maailmaa pikkuisen paremmaksi joka päivä, lahjoitamme hyvän kierrättämiseen pienen summan jokaisesta palvelusta!

 

For You

Meillä on kokemusta alan salonkitoiminnasta ja kouluttamisesta jo vuosia. 

Kauneutta rakastavissa käsissämme voit huoletta rentoutua, sillä tiedämme mikä on kauneuden hoidon merkitys kiireisen arjen keskellä. Sinun juhlasi ovat myös meidän juhlahetkiämme!

Meiltä löydät palvelut päästä varpaisiin ,)

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja olemme osa Petrus Bulevardia

Kannattaa kysyä mahdollisia asiakasetuja!