Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Meistä

Kynsisalongit Foryou.fi

Salonkimme

 

For You Turku sijaitsee Yliopistonkatu 13:ssa katutasossa. Rakennekynsiä ja käsien hoitoja toteuttavat Hanna Sokajärvi, Ida Sokajärvi ja Satu Salonen. Ripsiä toteuttavat Emmi Norrbacka ja Ida Sokajärvi. For You Turku on avoinna ma-pe klo 9-17 ja, poikkeuksena muutamat satunnaiset suljetut päivät.  Lauantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan – soita tai varaa aika netistä! 

For You Helsinki sijaitsee Helsingin ydineskustassa, Iiris Virrannan Maker Academyn koulutustilojen yhteydessä. Täällä työskentelevät Hanna Sokajärvi ja Heli Viili. Salonkimme ilmapiiri on valloittavan maanalaisen sijantinsa ja upean, vanhan rakennuksensa ansiosta kiehtovan erilainen.. Talon seiniin on kätkettynä historian havinaa, jota saattaa vielä nykypäivänäkin kuulla tai nähdä..! Saatat törmätä kynsihuollon yhteydessä innokkaiden maskeeraajien uskomattomiin taidonnäytteisiin ja luovaan työskentelyyn. Toteutamme toiveitasi tunnelmallisessa For You Helsingissä sopimuksen mukaan – soita ja varaa aika!

 

 

 

 

 

meista

Juuri Sinulle,

Kynsisalonki For You palvelee sinua, joka haluat kauniit kädet, kestävät, juhliin ja arkeesi sopivat kynnet ja hyvää oloa. Tavoitteemme on tarjota sinulle monipuolisia palveluja miellyttävässä ilmapiirissä.

Kanssamme olet mukana tekemässä maailmaa pikkuisen paremmaksi joka päivä, lahjoitamme hyvän kierrättämiseen pienen summan jokaisesta palvelusta!

 

For You

Meillä on kokemusta alan salonkitoiminnasta ja kouluttamisesta jo vuosia. 

Kauneutta rakastavissa käsissämme voit huoletta rentoutua, sillä tiedämme mikä on kauneuden hoidon merkitys kiireisen arjen keskellä. Sinun juhlasi ovat myös meidän juhlahetkiämme!

Meiltä löydät palvelut päästä varpaisiin ,)

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja olemme osa Petrus Bulevardia

Kannattaa kysyä mahdollisia asiakasetuja!