Image Image Image Image Image Image Image Image Image

22 9.2014

For You,

September 22, 2014 | By |

For You on tässä. Ei valmis missään nimessä – mutta se on tässä. Yliopistonkatu 13. Kaksi viikkoa ja ovet avataan. Muutama pikku asia, kuten pöydät ja tuolit vielä puuttuvat…!  🙂 Mutta, kunhan saadaan salonki auki – teille rakkaat asiakkaat! 1.10. taiteilemme kynsiä, vaikka sen pitäisi tapahtua päällä seisten! Suonette siis anteeksi viimeistelemättömän ympäristön… Ehkä Jouluksi päästään valmiseen salonkiin..!

Yksi ihminen ei voi muuttaa koko maailmaa. Mutta yksi ihminen voi muuttaa yhden ihmisen koko maailman…!”

For You:n tavoitteena on kierrättää hyvää mieltä ja tukea hyvää kierrättävien ihmisten kauniita tekoja. Siis,  For You tulee lahjoittamaan 1€/jokainen yli 50€:n arvoinen palvelu jollekin sellaiselle henkilölle/henkilöille, jotka tekevät maailmassa hyvää ja jotka ansaitsevat kiitoksen tekemisestään. Joku saattaa olla arvokkaassa työssä, joka hukkuu näkymättömänä maailman melskeeseen. Joku saattaa olla muuten vain ihana ja positiivinen esimerkki hyvän ja avun antajana. Mikäli kohdistamme tätä rahaa hyväntekeväisyyteen, tulemme tukemaan sellaisia kohteita, joissa raha menee suoraan avun tarvitsijalle. Raha pyritään muuttamaan konkreettiseksi tavaraksi tai asiaksi, jota joku saattaa tarvita tai ansaita. Kohde voi olla mikä tahansa inhimillinen, eläväinen ja apua tai muistamista ansaitseva olento!

Otamme vastaan ehdotuksia ja ideoita hyvän antamiseksi ja kauniiden tekojen toteuttamiseksi sähköpostitse osoitteeseen info@foryou.fi. Joten jos tunnet jonkun erityisen hyvän avun tai ilon kierrättäjän – kerro meille hänestä!

– Hanna ja Ida-