Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Palvelut

Kauniit kynnet

Kauniit kynnet, mistä ne on tehty?

Täydellisestä muodosta…

Kauniista designista, 

Valloittavasta hymystä,

Rakkaudesta kynsiin…

Näistä on Kauniit Kynnet tehty

 

 

Palvelut :

Rakennekynnet ja kestolakkaukset

Rakennekynsien tekemisessä vain taivas ja haaveet ovat rajana!

Geelikynnet, akryylikynnet, uusia tekniikoita, maalausta, blingiä… Kerro toiveesi ja me toteutamme!!!

Tiimissämme on useita ammattilaisia ja hinnastossamme löytyykin useampi kuin yksi hinta samoille palveluille. Hintaan vaikuttavat ammatilaisen koulutustaso ja hänen kiireensä salongissa.

Hanna Sokajärvi – Advanced – Turku ja Helsinki.            Satu Salonen – Pro – Turku

Ida Sokajärvi – Pro – Turku – Äitiyslomalla-                      Tiina Daneshvar  – Turku

Mai Flytsröm – Helsinki Mannerheimintie

… OLETKO SINÄ ETSIMÄMME KYNSITEKNIKKO? Hae tiimiin 😉

 

Ripsien pidennykset – Turku – Helsinki

Ripsipidennykset ja lumoavan kaunis katse ovat enemmän kuin onni! Takuuvarma laatu ja ammattilaistekniikalla toteutetut ripset antavat sinulle ihanat, huolettomat aamut! Volyymitekniikka yhdistettynä muoto-opein toteutettuihin ripsiin ovat tämän hetken “must”.

Emmi Norrbackan, Ida Sokajärven ja Tiina Daneshvar Mai Flytsröm in tekemät ripset saavat katseesi hehkumaan! Varaathan aikasi ajoissa, sillä taitavat tekijämme ovat kohtuullisen suosittuja!

For you tiimissä Turussa on myös uusi kasvo, Henna. Henna opiskelee kosmetologiksi viimeistä vuotta ja kuuluu ehdottomasti jo Foryou perheeseen. Hennalta saat luonnolliset Klassiset ripsien pidennykset, vielä harjoittelija hintaan.

Microblading & Brow Services –  Turku – Tulossa Helsinki

Hanna tarjoaa ammattitaitoista kulmakarvojen Microblading-palvelua, Kauniiksi muotoiltuja kulmakarvoja, juuri sinulle sopivaan muotoon ja tummuuteen! Ei enää arvailuja kulmiesi värisävystä!

Kosmetologipalvelut –  Turku – Helsinki

Ihanat, ylelliset kasvohoidot ovat ihollesi tärkeitä aina ilman muuttuessa. Suosittelemme ihon hoitoa varsinkin keväisin ja syksyisin, näin ihon on helpompi sopeutua lämpötilojen muutokseen.

Karvojen poisto- Turku – Helsinki

Karvanpoiston lisäksi sokerointi on ihoa puhdistava ja kuoriva hoito. Asiakas on aina vakuuttunut osaavan sokeroijan työn jälkeä ihaillessaan.Sokeroinnit toimivat koko vartalon kuorintana depilaation lisäksi!

Meikkaukset ja Meikkiopastukset Helsinki – Turku

Turku:

Kosmetologi: Henna Piilinen 

Helsinki:

Iiriksen käden jälki on näkynyt suomalaisten kotisohvilla jo vuosia ja lähes päivittäin, niin legendaaristen uutisankkureiden kuin tunnetuimpien TV-juontajien, näyttelijöiden, haastattelijoiden ja haastateltavien kasvoilla. Televisiossa, mainoksissa, musiikkivideoissa sekä yksityis- ja yritystapahtumissa. Iiris toimii rehtorina ja kouluttajana meikki- ja maskeerauskoulu Makerissä Helsingissä. Hänen kauttaan järjestyy siis helposti tarvittaessa myös isommat maskeeraustiimit tapseeseesi. Tiedustelut puhelimitse 040 7271681

Solarium

Tiloistamme löydät kaksi solarium huonetta joiden käyttö onnistuu helposti ilman ajanvarausta. Solariumin avulla iho saa kauniin päivetyksen ja suojaa sitä palamiselta, lisäksi D-vitamiinin tuotanto paranee. Talven tullen solarium piristää ja auttaa saavutetun päivetyksen ylläpidossa. Solariumin avulla voit vaikuttaa säteilyn määrään sillä aika on ennakoitavissa ja säädettävissä yksilöllisesti oman ihotyyppisi mukaan.

Jos sinulla on lääkekuuri meneillään, kysy lääkäriltäsi neuvoa ennen solariumiin menoa. Jotkut lääkeaineet ja kosmetiikkatuotteet lisäävät ihon herkkyyttä ultraviolettisäteilylle. Aloita kuuri enintään viiden minuutin käynnillä ja jätä kahden ensimmäisen kerran väliin vähintään 48 tuntia.

Solariumin ikäraja on lain mukaan 18 vuotta.

Ohjeet oikeaan ajastukseen ihotyyppisin mukaan löydät solariumpaikalla olevasta STUKin julisteesta.

Hyvinvointipalvelut Turku- Helsinki

Hanna Sokajärvi, NLP Practitioner ottaa vastaan kaikissa arjen asioissa; henkinen hyvinvointi, pelot, fobiat, mentaalivalmennus, keskittymisharjoitukset tai addiktioista irti pääseminen. Hannalle voit varata aikaa NLP valmennukseen puhelimitse.