Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Palvelut

Kauniit kynnet

Kauniit kynnet, mistä ne on tehty?

Täydellisestä muodosta…

Kauniista designista, 

Valloittavasta hymystä,

Rakkaudesta kynsiin…

Näistä on Kauniit Kynnet tehty

 

 

Palvelut

Rakennekynnet ja kestolakkaukset

Rakennekynsien tekemisessä vain taivas ja haaveet ovat rajana!

Geelikynnet, akryylikynnet, maalausta, blingiä… Kerro toiveesi ja me toteutamme!!!

Tiimissämme on useita ammattilaisia ja hinnastossamme löytyykin useampi kuin yksi hinta samoille palveluille. Hintaan vaikuttavat ammatilaisen koulutustaso ja hänen kiireensä salongissa.

Hanna Sokajärvi – Advanced – Turku ja Helsinki.            Satu Salonen – Pro – Turku

Ida Sokajärvi – Pro – Turku – Äitiyslomalla-                      Tiina Daneshvar – Student – Turku

 


Ripsien pidennykset

Ripsipidennykset ja lumoavan kaunis katse ovat enemmän kuin onni! Takuuvarma laatu ja ammattilaistekniikalla toteutetut ripset antavat sinulle ihanat, huolettomat aamut! Volyymitekniikka yhdistettynä muoto-opein toteutettuihin ripsiin ovat tämän hetken “must”.

Emmi Norrbackan, Ida Sokajärven ja Tiina Daneshvar in  tekemät ripset saavat katseesi hehkumaan! Varaathan aikasi ajoissa, sillä taitavat tekijämme ovat kohtuullisen suosittuja!

For you tiimissä on myös uusi kasvo, Henna. Henna opiskelee kosmetologiksi viimeistä vuotta ja kuuluu ehdottomasti jo Foryou perheeseen. Hennalta saat luonnolliset Klassiset ripsien pidennykset, vielä harjoittelija hintaan.

Microblading & Brow Services 

Hanna tarjoaa ammattitaitoista kulmakarvojen Microblading-palvelua, Kauniiksi muotoiltuja kulmakarvoja, juuri sinulle sopivaan muotoon ja tummuuteen! Ei enää arvailuja kulmiesi värisävystä!

Kosmetologipalvelut

Ihanat, ylelliset kasvohoidot ovat ihollesi tärkeitä aina ilman muuttuessa. Suosittelemme ihon hoitoa varsinkin keväisin ja syksyisin, näin ihon on helpompi sopeutua lämpötilojen muutokseen.

Karvojen poisto

Sokeroinnit toimivat koko vartalon kuorintana depilaation lisäksi!

Meikkaukset ja Meikkiopastukset

Iiriksen käden jälki on näkynyt suomalaisten kotisohvilla jo vuosia ja lähes päivittäin, niin legendaaristen uutisankkureiden kuin tunnetuimpien TV-juontajien, näyttelijöiden, haastattelijoiden ja haastateltavien kasvoilla. Televisiossa, mainoksissa, musiikkivideoissa sekä yksityis- ja yritystapahtumissa. Iiris toimii rehtorina ja kouluttajana meikki- ja maskeerauskoulu Makerissä Helsingissä. Hänen kauttaan järjestyy siis helposti tarvittaessa myös isommat maskeeraustiimit tapseeseesi. 

Hyvinvointipalvelut 

Hanna Sokajärvi, NLP Practitioner ottaa vastaan kaikissa arjen asioissa; henkinen hyvinvointi, pelot, fobiat, mentaalivalmennus, keskittymisharjoitukset tai addiktioista irti pääseminen.