Solarium

Saavuta kaunis rusketus vuodenajasta riippumatta! Solariumin avulla iho saa kauniin päivetyksen ja suojaa sitä palamiselta, lisäksi D-vitamiinin tuotanto paranee. Talven tullen solarium piristää ja auttaa saavutetun päivetyksen ylläpidossa. Solariumin avulla voit vaikuttaa säteilyn määrään sillä aika on ennakoitavissa ja säädettävissä yksilöllisesti oman ihotyyppisi mukaan. Suositeltavaa on ihokarvojen poisto sokeroinnilla joka samalla kuorii kuolleen ihosolukon pois, näin rusketuskin tarttuu kauniisti. Voit tehostaa ruskettumista vielä myynnissä olevilla edistävillä voiteilla.

Jos sinulla on lääkekuuri meneillään, kysy lääkäriltäsi neuvoa ennen solariumiin menoa. Jotkut lääkeaineet ja kosmetiikkatuotteet lisäävät ihon herkkyyttä ultraviolettisäteilylle. Aloita kuuri enintään viiden minuutin käynnillä ja jätä kahden ensimmäisen kerran väliin vähintään 48 tuntia.

Solariumin ikäraja on lain mukaan 18 vuotta.

  • Solariumin hyödyt Nauti auringonvalosta sateellakin
  •  Hanki rajaton rusketus
  • Suojaa iho ennen aurinkolomaa sekä ylläpidä rusketus matkan jälkeen
  • Talvella valo piristää ja lisää D-vitamiinin tuotantoa
  • Sopii yleishoitona ja edesauttaa joidenkin ihosairauksien parantumista
  • Rentouttava vaikutus

Microblading & Brow Services

MICROBLADING

Miksi microbladingillä tehdyt kulmakarvat ovat hyvä ratkaisu?

Miksi ja milloin haluaisin hankkia juuri Microblading kulmat?

Kun omat kulmakarvat ovat luonnostaan ohuet. Kulmakarvasi kasvavat liian kaukana toisistaan tai loppuvat liian aikaisin. Tai niiden muoto ei muuten tyydytä sinua. Kulmakarvasi ovat saattaneet jostain syystä vähentyä radikaalisti, mm. syistä kuten lääkehoidot, vaihdevuodet tai onnettomuus. Joka aamuinen pirteän ilmeen taiteilu väsyttää ja vaikeutuu päivä päivältä karvojen vähetessä. Kulmien ulkonäkö meikillä tehtynä ei ole luonnollisen näköinen eikä edes sateenkestävä. Olisi niin mukavaa herätä aamuisin kulmat kunnossa ja katse pirteänä.

Microblading ja pysyvämmäksi tatuoidut kulmat 

Kestopigmentointeja ja kulmakarvojen tatuointeja on tehty jo kauan, mutta lopputuloksissa saattaa olla toivomisen varaa. Värit muuttuvat helposti ihossa harmaiksi ja lopputulos on joskus liiankin pitkäkestoinen. Microblading on optimaalinen kestoltaan, sillä ikääntyessä kasvot muuttuvat ja kulmakarvojen muotoa tulee ajan saatossa voida muuttaa.

Tekniikasta

Microblading tekniikalla saavutetaan huomaamattoman luonnollinen lopputulos piirtämällä erittäin tarkkoja ja ohuita viivoja, jotka näyttävät oikeilta kulmakarvoilta. Lopputulosta voit käydä vahvistamassa mielesi mukaan ja näin ylläpitää kaunista lopputulosta pidempäänkin kuin luvatun 1-2 vuotta. Microblading kulmien kotona tehtävä jälkihoito on vaivattomampaa ja yksinkertaisempaa kuin pysyvästi tatuoitujen kulmien. Iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen. Palvelun jälkeinen ihon ärsytys kulmien alueella jää huomattavasti pienemmäksi, koska jo työn toteutuksessa raapaistaan vain pintaa. Näin jälkihoidon riskit vähenevät.

Millaiset kulmat juuri minulle?

SharpBrows-mittatyökalulla mitataan täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi korostaen. Täydellisen muotoiset kulmat eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne myös muuttavat kasvojen koko ilmettä valoisammaksi. Kulmien värin, tummuusasteen ja muodon valintaan vaikuttavat olemassa olevien omien kulmien lisäksi vallalla oleva muoti ja tietenkin omat toiveesi. Minun vastuullani on toteuttaa toiveitasi mahdollisimman täydellisesti, ammattitaitoani ja muototietouttani 100%:sti käyttäen. Minun ammattitaitoani on myös kertoa sinulle kaikesta mikä on mahdollista. Kun meillä molemmilla on sama tavoite, lopputulos tulee olemaan toiveiden mukainen. Vakuuttuaksesi yhteisestä linjastamme voit varata ajan konsultaatioon, jossa suunnittelen sinulle kulmasi, piirrän ne sinulle ja kerron lisää toimenpiteestä ja mahdollisuuksista.

 

Vakuutu ja tee elämääsi helpottava, jokaisen päiväsi pelastava kauneushankinta!

 

 

Muistoja Tv ohjelman teosta

Kesällä 2014 saimme aivan uskomattoman mukavan projektin työn alle. Jutta ja Huikeat Häädieetit-ohjelman morsiamet saivat meiltä kynnet juhlaansa, ja olipa siinä sitten jokunen sulhanenkin manikyyrissä! Nämä ohjelmaan valitut morsiamet olivat aivan uskomattomia persoonia ja saimmekin toteuttaa vähän erilaisempia kynsiä kuin häihin yleensä..!!!

Tsekkaa Jutta ja Huikeat Hääädieetit ensimmäisen jakson Anun ja Sampan visiitti For You Helsingissä tästä linkistä!

http://www.livtv.fi/ohjelmat/jutta-ja-huikeat-haadieetit/2198-haaparilla-tasa-arvoiset-kuntoonlaitot—yhdessa-manikyyriin

Jutta ja Huikeat Häädieetit muut morsiamet huikeine tuloksineen, upeissa puvuissaan ja tietysti kynsiensä kera näet osoitteesta:

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/jutta-ja-huikeat-haadieetit

Yhteistyössä:

For you ja Maker Academy

Kiitos!!!!!!!