Victoria Korpi - Kosmetogi - ripsiteknikko

Victoria on lämmin ja aurinkoinen, asiakkaan huomioon ottava kauneudenhoidon ammattilainen. Hänen intohimonsa on ihonhoito ja kauneus ja se näkyy hänen tavassaan työskennellä asiakkaiden kanssa. Victorian erikoisosaamista ovat ripsipidennykset, joista hänellä on useita koulutuksia takana.

Victoria osallistui myös ensimmäiseen ripsi kilpailuun Joulukuussa 2018 ( Mega Volume junior European Lash & Brow online) Ja veikin sieltä hienosti 2. Sijan.)

Victoria on Helsingin tehopakkaus joka jatkuvasti kouluttautuu ja kehittää omaa ammattitaitoaan ja haluaa tarjota parasta asiakkailleen ja monipuolisesti. Victoria on myös innostunut tuore kynsimuotoilija. Hänen tavoitteissa on toteuttaa upeita kynsiä ja hän käy jatkuvasti uusia koulutuksia jotta hän voi toteutettua upeita kynsiä juuri sinulle. Victoria pitää uusista haasteista,  värien yhdistelemisestä ja loihtii juuri sinulle sopivat kynnet.

Geelilakkauksista hänellä on jo pitkä kokemus sekä käsiin että varpaisiin. Victorian palveluihin kuuluu:
Kasvohoidot
Jalka- ja käsihoidot
Geelilakkaukset
Rakennekynnet
Ripsipidennykset
Lash lift-kestotaivutus
Ripsien- ja kulmien värjäys
Sokeroinnit

Palvelua saa suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.

Iiris Virranta- Meikkaaja / Maskeeraaja

Iiris Virranta on pitkälle yli vuosikymmenen alalla työskennellyt ja arvostettu ammattilainen, jonka käden jälkeen luottavat monet tunnetut ja tuntemattomat. Iiriksen käden jälki on näkynyt suomalaisten kotisohvilla jo vuosia ja lähes päivittäin, niin legendaaristen uutisankkureiden kuin tunnetuimpien TV-juontajien, näyttelijöiden, haastattelijoiden ja haastateltavien kasvoilla. Televisiossa, mainoksissa, musiikkivideoissa sekä yksityis- ja yritystapahtumissa. Iiris tekee edelleen kaikkia näitä suurella intohimolla.

Iiris toimii rehtorina ja kouluttajana meikki- ja maskeerauskoulu Makerissä. Hänen kauttaan järjestyy siis helposti tarvittaessa myös isommat maskeeraustiimit. 

Iiriksen palveluita ei saa nettiajanvarauksen kautta, vaan soittamalla ja varaamalla.

Mariyama Gaye - Kynnet

MARIYAMA GAYE
LoveNess kouluttaja & tuotemarkkinoija
Sertifioitu kynsiteknikko
Hei! 
Aloitan 6.5.2019 työt Helsingissä kauneussalongissa @foryou_hki Mannerheimintie 29
Olen innoissani päästessäni mukaan tähän tiimiin. Nautin suunnattomasti työstäni ja on ilo alkaa palvelemaan Helsingissä uusia asiakkaitani ja tarjota hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Instagram tililtäni @nailsbymariyama voit tutustua töihini lisää. ❤️
Koulutukset: 
– Bio Sculpture
– Pronails 
– Artistic nails rock hard 
 
Sydemmellisesti tervetuloa