Ohjeistusta For You ...

Rakennekynsien hoidosta:

Rakennekynnet voi tehdä kaikenlaisiin kynsiin. Rakennekynsillä saat kaunistettua kätesi, olivatpa kyntesi millaiset tahansa, pureksitut tai vioittuneetkin.

 

Käytössä on kuitenkin hyvä muistaa:

– Älä käytä kynsiäsi työkaluina.

– Ole varovainen keittiössä, suurin osa haavereista tapahtuu juuri siellä. Riittää, kun muistat kynsiesi olemassaolon kaappeja availlessasi ja pöytiä pyyhkiessäsi.

– Vaikka kuinka haluaisit käyttää rakennekynsiäsi apuna keraamisen lieden puhdistamiseen tai mansikoiden perkaamiseen – älä tee niin.

– Ole varovainen auton ovia ja takaluukkua avatessasi. Ne ovat usein liukkaita ja haaverin mahdollisuus on suurempi.

– Kerro kynsien tekijällesi harrastuksistasi, jotta saat juuri sinun tekemiseesi sopivan mittaiset ja paksuiset kynnet. Haluamme kynsiesi kestävän hyvinä koko huoltovälin.

– Remonttireiskoille kerromme, että voit tehdä mitä vain, kunhan pidät kyntesi mielessäsi koko remontin ajan ja käytät hanskoja, välttäen tietysti ”kopsahduksia”.

– Voit saunoa, vaikka heti huollon jälkeen.

– Pidä kätesi lämpiminä, aina. Rakennekynnet ovat siis muovia ja juuri siksi ne eivät pidä kylmästä, eivätkä varsinkaan pakkasista. Kylmät ilmat saavat kynnen materiaalin heikentymään.

– Käytä säännöllisesti kynsinauhaöljyä, käsien kuorintoja ja naamioita. Kotihoito on tärkeää.

– Mikäli haluat lyhentää kynsiäsi huoltojen välissä, älä missään nimessä leikkaa niitä. Meiltä voit hankkia hyviä viiloja juuri tuohon tarkoitukseen.

– Voit lakata rakennekynsiä tavallisella lakalla niin halutessasi.

– Voit käyttää millaista kynsilakanpoistoainetta haluat. Pienet määrät asetonia sisältävää kynsilakanpoistoainetta ei tee kynsillesi mitään – lukuun ottamatta väistämätöntä puhdistusta.

– Älä pure tai nypi kynsiä. Ammattilaisen tekemät rakennekynnet eivät ”vain irtoa”. Näemme kyllä jokaiseen haaveriin syyn, joka yleensä on koitunut jostain kolhaisusta. Mikäli yksi kynsi ”vain irtoaa” – se on saanut kolhun joskus aikaisemmin.

– Ongelmien ilmaantuessa, ota aina kynsistäsi kuva ja ota yhteyttä. Pidämme kyllä huolta sinusta ja kauniista käsistäsi.

 

Mikäli sinulla kuitenkin on pysyvyysongelmia:

– Käytä puutarhassa työskennellessäsi hanskoja. Multa saattaa jäädä ikävästi kynnen alle ja viedä kiillon ja koristukset.

– Vältä kosketusta voimakkaisiin pesuaineisiin. Varsinkin hankauspesuaineet vievät kiiltoa.

– Vältä tiskaamista ilman hanskoja. On harvinaista, että vesi vaikuttaisi pysyvyyteen, mutta joissakin tapauksissa niin voi olla.

– Joskus voi totta kai käydä niin, että kyntesi saattavat alkaa irtoamaan reunoista aikaisemmin kuin yleensä. Näin voi käydä juuri nimenomaan kylmillä ilmoilla, tai kesäisin oikein kuumilla ilmoilla. Lämpötilalla – sekä kynsiä tehdessä, että kotikäytössä – on yllättävän suuri vaikutus.

 

 

 

Ennen ripsihuoltoon tuloa:

 

Tule uusiin ripsiin sekä huoltoihin puhtailla ripsillä. Pese ripset ajoissa muutama tunti ennen laittoa jotta ripset ovat täysin kuivat. Älä käytä öljypohjaisia tuotteita silmien lähellä. 

Ripsihuollon jälkeen:

Älä kastele ripsiä 24 h laiton jälkeen. Harjaa ripset kerran päivässä mieluiten kuivana jotta viuhkat pysyvät auki ja suorassa. 

Pese ripset päivittäin vain ripsille tarkoitetuilla öljyttömillä puhdistusaineilla. 

Vältä öljypohjaisten tuotteiden käyttöä. 

Vältä ripsivärin käyttöä ripsienpidennysten kanssa. 

Saunominen ja uiminen heikentää ripsien pysymistä. 

Microblading jälkihoito ohjeet:
 
Ole tietoinen toipumisvaiheista. Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen:
1) ihon pintakerroksen parantuminen
2) kuolleen ihon kuoriutuminen
3) pigmentin väheneminen.
2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä henkilökunnalta  lisää näistä vaiheista.
 
Käsittele kulmia hellästi ja älä irrota kuollutta ihoa itse.
Kulmien ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin 24h aikana microbladingin jälkeen. Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella. Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Useimmat asiakkaat tuntevat vastustamaton kiusausta raapia tai kuoria kulmia, mutta älä tee sitä missään nimessä! Kulmia voi pestä myös muutamien tuntien välein tarvittaessa. Ensimmäisenä päivänä toimenpiteen jälkeen kulmia voi hellästi painella puuvillaisella kosteuspyyhkeellä.
Laita rauhoittavaa öljyä ja balsamia kulmiin.
Monet asiakkaamme ovat löytäneet ratkaisun ihon ärsytykseen ja kutiamiseen rauhoittavasta öljystä. Parhaat öljyt joita suosittelemme käyttämään ovat: greipin siemen, makea manteli, jojoba tai kookos. Käytä ensimmäisten päivien aikana ainakin 4 kertaa, juuri tehdyt kulmasi eivät saisi kuivua. Muutaman päivän kuluttua aamuin ja illoin yleensä riittää.
 
Suojaa uusia kulmiasi.
Vältä kaikenlaisia voiteita ja hoitoaineita jos kulmasi vuotavat tai sinulla on erityisherkkä iho. Kun ihosi on parantunut, on suositeltavaa käyttää silikoonipohjaisia tuotteita, koska ne edesauttavat värin kestoa. Tämä erityisesti jos käytät Spa-palveluita tai käyt paljon uimassa kylpylässä tai uimahallissa. Kloori ja muut kemikaalit joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä kulmissa, koska microblading väriaine on täysin luonnollista.
Vältä solariumia ja intensiivisiä ihovoiteita.
 
Suosittelemme ettei solariumia käytetä vähintään viikkoon microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee myös paljoa auringonvaloa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen menettelyn aikana. Jos juuri valmistuneet microblade kulmat saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti alkaa haihtumaan aika paljon ja kulmat vaativat uuden raskaamman touchupin.
 
Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia.
Ainakin viikon ajan microbladingin jälkeen me suosittelemme välttämään kaikenlaisia fyysisiä aktiviteetteja jonka tuloksena on paljon hikoilua kehon lämpötilan muutoksen takia. Tämä koskee saunaa, uintia, intensiivisiä harjoituksia, kylpemistä jne. Hikoilu julkisessa altaassa saattaa aiheuttaa negatiivisen efektin kulmille, koska vedessä on klooria. Vaikka sillä olisikin hyvin vähän tai ei ollenkan vaikutusta, jokaisen asiakkaan iho on ainutlaatuinen ja tällainen altistuminen hikoilulle ja kloorille saattaa aiheuttaa komplikaatioita tai pidentää paranemisaikaa.
Ole varovainen lääketieteellisten toimenpiteiden kanssa.
 
Jos olet ollut verenluovuttajana, kerro siitä microblade ammattilaisellesi. Keskustele myös verenluovutuksessa olevan hoitajan kanssa, jos olet menossa microbladingiin. Joskus vaatii 3 tai jopa 6 kuukautta toimenpiteen jälkeen, että veri palautuu normaaliin tilaansa. Tämä kokemus on meidän asiakkailtamme, mutta tätä tapahtuu harvoin ja yleensä veri palautuu normaaliin tilaansa n. viikon kuluessa. Sen lisäksi menettelyt, joissa käytetään erilaisia lasertekniikoita voivat lykätä microbladin kulmien tekoa. Kerro myös aina lääkäreillesi ennen minkäänlaisia toimenpiteitä microblade toimenpiteestä.
 
Ei kulmameikkiä eikä anti-aging voiteita.
Vähintään viikon (mieluiten 10 vuorokauden) ajan toimenpiteen jälkeen suosittelemme olla käyttämättä minkäänlaista meikkiä kulmissa. Älä myöskään käytä anti-aging voiteita ennenkuin kulmat ovat täysin parantuneet. Suosittelemme pitämään kaikki intensiiviset voiteet poissa kulmien alueelta paranemiseen asti.
 
Microbladingin jälkeen oleva tulos ei ole lopullinen.
Monet asiakkaamme ovat kokeneet lievää ahdistusta kun he ovat tutkineet miten värin pigmentti haalistuu hieman aikana parin viikon kuluttua microbladingistä. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolehtia. Alussa leikkaus-linjat voivat näyttää hieman epätasaisilta, sekä värin pigmentti tulee todennäköisesti muuttumaan melko merkittävästi ensimmäisen kuukauden aikana toimenpiteen jälkeen. Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta touchup (värin uudelleen laitto n. 1kk kuluttua microbladingistä) menettelyn paranemisen jälkeen.