Kavitaatio

Caretech Kavitaatio on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä, joka ei edel- lytä etukäteisvalmisteluja eikä vaadi toipumisaikaa. Kivuton ja miellyttävä hoito on helppo vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle.

Kaksitaajuuksinen Caretech Kavitaatio -teknologia kehittyneillä, uniikeilla hoitomenetelmillään on tällä hetkellä tehokkain ja paras ei-kirurginen hoitomuoto ylimääräisiin rasvakertymiin. Ultraäänen kahdella taajuudella saadaan aikaan kavitaatio, joka korkean paineen avulla pilkkoo syvälläkin olevia rasvasoluja. Tämä uniikki hoitoyhdistelmä takaa tehokkaimman ja kattavim- man menetelmän hoikistaa, vähentää rasvaa sekä kiinteyttää ja tasoittaa ihoa.

Hoitoalueista tyypillisimmät ovat vatsa, reidet sekä lantion seudun rasvakertymät. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti. Caretech-rasvan- poisto soveltuu sekä miehille että naisille.

MITEN LAITE TOIMII?

Hoidettavan alueen rasvasolut hajotetaan glyseriiniksi ja vapaiksi rasvahapoiksi, jotka keho poistaa pysyvästi käsitellyltä alueelta normaalin aineenvaihdunnan mukana.

HOITOSARJA

 

Hoidon kesto on noin 20–40 minuuttia. Caretech-rasvanpoisto kannattaa suorittaa 3–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan kahta viikkoa.

Hoitosarjan aikana on suositeltavaa välttää alkoholia ja rasvaisia ruokia. Liikuntaa kannat- taa lisätä, jotta hoidosta vapautuva energia ei varastoidu jäljelle jääneisiin rasvasoluihin. Hoito edellyttää, että ihonalaisen rasvakerroksen paksuus on yli kaksi senttiä.

Kavitaatio hoitoja saa vain TURUN hoitolassamme ja hoitoja tekee Annie.