Kynnet | For You Beauty Center

Rakennekynnet ja kestolakkaukset

Rakennekynsien tekemisessä vain taivas ja haaveet ovat rajana!

Geelikynnet, akryylikynnet, uusia tekniikoita, maalausta, blingiä… Kerro toiveesi ja me toteutamme!!!

Tiimissämme on useita ammattilaisia ja hinnastossamme löytyykin useampi kuin yksi hinta samoille palveluille. Hintaan vaikuttavat ammatilaisen koulutustaso, nopeus ja hänen kiireensä salongissa.

 

Turku

Yliopistonkatu 13,
20100 Turku
p. 046 9212 962

Hanna Sokajärvi: Advanced

Satu Salonen: Pro

 Annie Lempinen: Trainee

Ida Sokajärvi: Pro

Nettiajanvaraus

Henkilöstö Turun toimipisteessä:

Hanna Sokajärvi on ollut kynsialalla miltei kaksi vuosikymmentä. Näihin vuosiin mahtuu upeita kokemuksia alan kilpailuista ympäri maailman, kouluttamista Suomessa ja ulkomailla, kilpailutuomarointia ja muutama omakin pokaali on kaappiin kertynyt. Hannan Sydämen asioita ovat kynsien kauniit, yhtenäiset muodot, tyylikäs ja näyttävä design. Mikäli haaveilet upeista kynsistä, pitkistä tai lyhyistä, Hanna toteuttaa kaikki toiveesi varmasti ja nopeasti! 

Satu Salonen on yksi Turun seudun kokeneimmista kynsimuotoilijoista reilusti yli kymmenen vuoden kokemuksella. Hanna ja Satu ovat erottamaton tiimi päivittäisessä työskentelyssä, tuuraten toinen toisiaan. Satun silmää miellyttävät kauniit, luonnollisen mittaiset rakennekynnet – ja ikivihreän muodikas Baby Boomer design on hänen suosikkinsa. Rakkaus kynsiin ja käsien kauneuteen, käytännöllisyyttä vaalien, ovat tae Satun työskentelyn toteutuksessa.

Ida Sokajärvi 

Ida Sokajärvi on ollut kynsialalla jo hieman alle 10 vuotta. Seurannut äitinsä Hanna Sokajärven työskentelyä jo 16 vuotiaasta lähtien ja ollut hänen opissaan, sekä muiden maailman taitavimpien kursseilla. Idan silmää miellyttävät yksinkertaiset, näyttävät ja kauniin muotoiset kynnet. Tärkeimpinä seikkoina hän pitää työskennellessään ja asiakkaan toiveita kuunnellessa on käytännöllisyys, symmetria, nopeus, sekä asiakkaan tyytyväisyys.

Annie Lempinen 

Kestolakkaukset sekä kynnen geelaukset.
Aloitettuaan työt liikkeessämme hän on myös innostunut geelikynsistä ja tekee harjoittelutyönä toiveidesi mukaiset, yksinkertaiset geelikynnet.
Varaa aikasi Annielle kun kaipaat hemmottelua ja rentoutumista.

Instagram