Sokerointi

Vegaaninen Alexandria sokeri on meillä käytössä, molemmissa salongeissa.
Karvanpoiston lisäksi sokerointi on ihoa puhdistava tehokas, hellävarainen ja kuoriva hoito. Asiakas on aina vakuuttunut osaavan sokeroijan työn jälkeä ihaillessaan. Sokeroinnit toimivat koko vartalon kuorintana depilaation lisäksi, ja on hyvä suorittaa ennen auringonottoa, tai itseruskettavia.

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Mitä Sokeri on? Kuinka Sokerointi tapahtuu?

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

​Sokerikuorintamenetelmässä sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan karvan murtamatta. Alexandria Professional sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille. Sokeritahna puhdistetaan helposti lämpöisellä vedellä, joten et tunne ihoasi tahmaiseksi hoitojen jälkeen.  

Sokerikuorintaa on turvallista käyttää myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä. 

Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen. Monet kokeneet sokeroijamme osaavat poistaa karvoja jo 1-2 päivän kuluttua karvojen ajosta.

Johtaa pysyvään karvattomuuteen 

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen.  

Huomioitavaa:

• Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

• Vältä ihokarvojen ajamista kahden viikon ajan ennen hoitoa.

 

Hoidon jälkeen:

• Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.

• Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.

• Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.

• Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.

• Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

• Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.

• Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.