Tuotteet - Kauneushoitola For you

Kynnet

Luotamme Ammattilaistuotteiden laatuun!

Kynsi valikoimistamme löydät lempivärisi enemmän kuin todennäköisesti, sillä valikoimissamme on yli 200 akryyliväriä, yli 120 kestolakkaa, ja paljon kynsilakkoja, geeli- ja akryylimaaleja jokaiseen makuun!

Käytössämme on useita laadukkaita tuotemerkkejä, mm. INK London, Odyssey, Flab, LAIF, E.MI, Trendnails, Crystalnails 

Solarium

 Solarium rusketusta edistävät tuotteet

Tahnee ja Australian Gold joka yksi maailman tunnetuimmista aurinko- ja rusketustuotemerkeistä. Täyteläiset luonnollisen rusketuksen tehostajat, loistavat itseruskettavat voiteet ja parhaat ihonhoitoyhdisteet antavat sinulle juuri sellaisen rusketuksen, jota olet aina halunnut.

Kosmetologi sarja

Ihon hoito

Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki.

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat

Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteemme pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Suosimme tuotteissa luomuraaka-aineita.

Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä.

Kosmetologimme opastuksella voit jatkaa ihonhoitoa kotihoito tuotteilla